AGJENDA
E NJOFTIMIT

Shiko te gjitha

REGISTRATIONS HAVE STARTED!

In "International Maarif Schools of Kosova" you get not only a quality education, but, extracurricular activities and organizations, study opportunities in other countries and scholarship opportunities are also waiting for you!

PROF. Dr. AHMET DAVUTOGLU VIZITOI SHKOLLËN "MAARIF" TË KOSOVËS

Ish kryeministri turk, njëherësh edhe deputet i qytetit të Konjas, Prof.Dr. Ahmet Davutoglu, vizitoi edhe institucionet arsimore Maarif në Kosovë.

LAJME TË ZGJEDHURA

Shiko te gjitha

VIDEO GALERI

01.09.2017

International Maarif Schools of Kosova

02.04.2018

Rilindje në arsim dhe në edukim

01.04.2017

Në tendën promovuese të shkollës sonë.

03.04.2017

Ekskursion në Turqi

View All

We are social | FOLLOW US